ELK Menu

ELK 2022

Europese Landenconferentie 2022

Welkom op de site van de ELK

55e editie 10-11-12 september 2021

Het tweede weekend van september is traditioneel het weekend van de ELK, het weekend van de Europese cactus- en succulentenliefhebber: 

ELK 2021 gaat door met vaccinatie certificaat

 

De ELK 2021 wordt gehouden met toepassing van de in België geldende coronamaatregelen. We rekenen erop dat u deze strikt respecteert.

- U hebt enkel toegang tot de beurs en de lezingen indien in u het bezit bent van een geldig COVID-certificaat, ook wel het EU Digitaal COVID-19 certificaat genoemd. Met dit certificaat bewijst u dat u ofwel volledig gevaccineerd bent, een negatieve PCR-test hebt afgelegd of hersteld bent van COVID-19. Breng zo mogelijk ook een geprinte versie mee. Personen niet in het bezit van dit certificaat worden onder geen beding toegelaten!

- Bij aankomst biedt u zich met uw COVID-certificaat en identiteitsbewijs aan bij de ELK-receptie in de inkomsthal van Duinse Polders. Bij geldig certificaat wordt u een polsbandje omgedaan en hebt u toestemming om uw verkoopstand op te stellen, de beurs te bezoeken en de lezingen bij te wonen.

- Er geldt mondmaskerplicht op de beurs in de zaal en in de tent en in het auditorium tijdens de lezingen. 

- Ook wanneer u zich verplaatst binnen het gebouw is het mondmasker verplicht, tenzij u neerzit in het restaurant of cafetaria.

- Binnen wordt voortdurend het C02-gehalte gemeten. 

- Zorg voor een goede handhygiëne. Op verschillende plaatsen wordt handgel ter beschikking gesteld, maak hiervan gebruik.

 

ELK

De Europese Landen Conferentie ELK is wellicht de grootse internationale bijeenkomst van cactus- en succulentenliefhebbers. De conferentie wordt elk jaar in het tweede weekend van September gehouden op het vakantiedomein "Corsendonk Duinse Polders" in Blankenberge, België.

Op het programma staan lezingen in verschillende talen gegeven door gerenommeerde sprekers. Op de plantenbeurs bieden meer dan 130 liefhebbers en professionele kwekers cactussen en succulenten aan voor ieders beurs. Naast de meer traditionele liefhebbersplanten worden ook ware showplanten, nieuwigheden, benodigdheden en een ruime keuze aan boeken aangeboden.

De toegang tot de beurs en de lezingen is volledig gratis.

 

Waar kunt u ons vinden?

Corsendonk Duinse Polders, Ruzettelaan 195, 8370 Blankenberge, België

Vanaf de E40 neem exit 8 (Brugge). Volg Expressweg N31 richting Zeebrugge. Volg richting Blankenberge

Info

Informatie nodig die u niet op de ELK website kan vinden? Mail naar: vragen AT elkcactus.eu